27 – 31 mei in Het Yoga Huis

Workshops en lessen met Daniel Strausser

 

Ik ben heel erg blij dat Daniel voor de derde keer naar Het Yoga Huis in Doetinchem komt. Dit keer hebben we een uitgebreid programma met een weekend workshop, mediTEAtion en lessen op donatiebasis. De lessen van Daniel zijn een absolute aanrader voor iedereen die dieper wil gaan met Yoga en Meditatie.  (Scroll naar beneden voor data, tijden en prijzen).

 

In de Yoga & Meditatie weekend workshop gaat Daniel in op de betekenis en beoefening van Yoga. Technieken als Asana, Vinyasa, Pranayama, Mudra en Bandha komen aan de orde. Daarnaast zijn er geleide meditaties en zal Daniel je leren om gaan met afleidende gedachten, gevoelens en andere verleidingen die je afhouden van Yoga en Meditatie. Deze weekend workshop is alleen in zijn geheel te volgen (12 uur). ER IS NOG 1 PLEK VOOR DEZE WORKSHOP. 

 

In de mediTEAtion workshop deelt Daniel zijn passie voor de Chinese Puerh Thee. Hij vertelt over de relatie tussen thee en meditatie en je ervaart ook de invloed van verschillende soorten (zeldzame) thee. Je leert je ook hoe je een goede thee zet en hoe een thee ceremonie in zijn werk gaat. Iedereen die geïnteresseerd is in thee en meditatie kan meedoen aan de mediTEAtion maar deelnemers aan de weekend workshop krijgen voorrang. Ook hier geldt dat er beperkt plaats is, dus geef je op tijd op als je mee wilt doen. 

 

Daarnaast geeft Daniel nog twee lessen op donatie-basis in Het Yoga Huis. Deze lessen zijn voor deelnemers van de workshop die de geleerde technieken willen oefenen. Of voor mensen die al eerder workshops van Daniel hebben gevolgd. Als er nog ruimte over is dan zijn de lessen open voor andere geïnteresseerden  die meer diepgang willen aanbrengen in de beoefening van yoga en meditatie. 

 

Daniel heeft jaren bij zijn guru in de Himalaya gestudeerd en daarna zijn kennis in Yoga, Meditatie en Tantra verder verdiept bij diverse leermeesters in India. Hij heeft tien jaar een eigen yogastudio gehad in zijn geboorteland Zweden, maar sinds een paar jaar woont hij in Chiang Mai. Hier heeft hij ook een eigen studio waar hij lessen en retreats verzorgd. Nu komt hij voor het eerst in twee jaar weer naar Europa om zijn kennis en inzichten te delen. Wil je meer weten over Daniel: www.yogadaniel.com

  

Data & Prijzen

 Weekend Workshop Yoga & Meditation

Vrijdag        27 mei              18:00 – 21:00

Zaterdag     28 mei              09:30 – 12:30 & 15:30 – 18:30

Zondag       29 mei              09:30 – 12:30

 

MediTEAtion

 

Zondag 29 mei                    14.00 – 17.00 uur

Bijdrage: € 15,-  

 

Lessen 

Maandag 30 mei                 Meditatie     19.00 – 21.00 uur 

Dinsdag 31 mei                   Yoga           19.00 – 21.00 uur 

 

Bijdrage: op donatiebasis 

 

AANMELDEN: 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar jacqueline@tijdvooryoga.com.  Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Dit geldt ook voor de lessen op donatiebasis. Deelnemers aan de workshop krijgen voorrang. 

 

Satsang

Wie zich helemaal goed wil voorbereiden kan voorafgaand aan het weekend nog meedoen aan een Satsang in Loenen (gld). Tijdens de satsang (een spirituele lezing) laat Daniel zijn licht schijnen op het traditionele yogapad en begeleid hij een krachtige meditatie. Deze Satsang is aan te bevelen voor iedereen die het weekend gaat doen zodat je een breder perspectief op Yoga en Meditatie krijgt voordat je er tijdens het weekend dieper op in gaat. Als je niet naar de weekend workshop kunt komen is deze Satsang een manier om je te helpen om dieper te gaan met je eigen yoga- en meditatie practice. 

 

Woendag 25 mei                Satsang                     18.00 – 20.30 uur

Bijdrage:  op donatiebasis

Aanmelden bij Iris: irisvanvemden@gmail.com