top of page

Vertragen Verzachten Verstillen

Tijdens deze YIN XL keren we naar binnen. We stemmen ons af op onszelf en de energie van het seizoen.  We openen ons hart en nemen de rust die we zo hard nodig hebben. Doordat we naar binnen keren en ontspannen kunnen we beter voelen wat we nodig hebben. En als je weet wat je nodig hebt kun je je gedrag aanpassen zodat je jezelf kunt geven wat je nodig hebt.

Tijdens de workshop stem je je af op het moment, op wat JIJ verlangt van het leven. En als dat helder is kun je eenvoudiger keuzes maken: wat ga ik doen of juist niet doen om meer in lijn met mijn wensen en verlangens te leven. Wat mag blijven en waarvan neem je afscheid? Waar wil je nog energie in steken en waar heb je helemaal genoeg van?

 

Maak keuzes en wees eerlijk naar jezelf! Hou vast aan wat waardevol voor je is (dat is je gronding) en neem afscheid van wat je niet langer dient. Denk aan bepaald gedrag of overtuigingen die je in de weg zitten of emoties die je niet verder helpen, vriendschappen die je uitputten, spullen in huis die je in de weg staan of eetgewoonten die niet voedend zijn.

Yin Yoga en Meditatie helpen je op je weg naar binnen zodat je je kunt afstemmen op wat er in je leeft.

Doe je mee?

Yin XL | Vertragen, Verzachten, Verstillen

12 november

tijd: 14.30 - 17.00 uur

lokatie: Het YOGALOKAAL

prijs: € 27,50

bottom of page