top of page

One Day Yoga Retreat

Een dag in de natuur met yoga, meditatie, stiltewandelingen en een heerlijke lunch

 

One Day Yoga Retreat 

Valt het jou ook op? Dat het bijna nergens meer echt stil is? Overal hoor je wel iets. Verkeer, muziek, de buren. Stilte is iets zeldzaams geworden, terwijl we stilte echt nodig hebben om tot rust te komen. Want in de stilte kom je in contact met wat er onder de oppervlakte bij je leeft. Dan komt naar boven wat er werkelijk toe doet. Dingen waar je normaal gesproken aan voorbij gaat omdat je aan het ‘doen’ bent. Wanneer was jij voor het laatst stil? Kun je überhaupt stil zijn, of ben je misschien bang voor de stilte?

Tijdens het One Day Retreat gaan we de stilte in. Dat doen we op een mooie plek in de bossen bij Loenen. Een dag waar je niets hoeft behalve genieten van fijne yogalessen, meditatie en lekker eten. Een dag waarop je je helemaal in jezelf kunt terugtrekken, naar de stilte die er altijd al is. En in die stilte kun je je hart horen fluisteren, je komt in contact met je intuïtie, met je innerlijk weten. 

Een dag in de natuur heeft sowieso al een rustgevende werking op je lichaam en vermindert stress. In Japan hebben ze er zelfs een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel ‘bosbaden’, een ‘duik’ in het groen. Bij droog weer zijn de yogalessen buiten, we gaan het bos verkennen en we verbinden ons met de stilt van de natuur. Deze hele dag wordt er goed voor je gezorgd zodat jij alleen maar hoeft te zijn. De buitenlucht, de yoga en de goede zorgen maken deze dag speciaal en zorgen ervoor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt. Ben jij er klaar voor? Deze dag geef ik regelmatig samen met Iris van Vemden van Yoga & Iris.

Heb je interesse in een One Day Yoga Retreat? Laat het me weten, mail naar jacqueline@tijdvooryoga.com

bottom of page