top of page

Waar ?

De yogastudio van Yoga in The Woods ligt midden in het bos bij Loenen. Dit alles op een gedroomde locatie in de bossen van Loenen. Daar waar rust en stilte heel gewoon zijn. De yogaruimte is met liefde gemaakt van natuurlijke materialen en dat voel je zodra je binnenkomt. 

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze stiltedag in het bos. Je hebt geen ervaring nodig met yoga en meditatie. 

Door wie?

Iris en ik hebben allebei ruim acht jaar ervaring met het geven van yogalessen, workshops en retreats. We volgden tussen 2008 en 2012 samen de 4-jarige yoga-opleiding Amitabha van Maartje van Hooft. Sinds die tijd hebben we ons verder verdiept in yoga en meditatie. Iris heeft zich verder gespecialiseerd in mindfulness en is ook gecertificeerd Mindfulness Trainer. Zij is de mede-eigenaar van Yoga in the Woods, de fantastische plek waar deze retreat wordt gehouden. Jacqueline heeft in Doetinchem Het Yoga Huis opgericht en heeft zich verder gespecialiseerd in Yin Yoga, Yoga & Meditatie en Yoga Nidra. 

Iris en ik zijn allebei fan van Yoga Nidra, een meditatieve methode die leidt tot diepe inzichten en tot ontspanning van lichaam, geest en ziel. Samen nodigen ze je uit om deze reis naar binnen te maken.  

 

 

Programma

*  ontvangst met thee en iets lekkers 

*  stilte wandeling door het bos waarbij al je zintuigen zich openen

*  ontspannende yogales met Iris 

*  (h)eerlijke lunch 

*  meditatieve wandeling door het bos 

*  ontspannende yin yoga les met Jacqueline  

*  afsluitende yoga nidra 

We hebben plaats voor maximaal 10 personen. De dag gaat door met minimaal 6 aanmeldingen. 

Deze dag kost € 85,- per persoon, inclusief thee, snacks en lunch.

Je kunt je opgeven door het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen. Je ontvangt dan een factuur en zodra deze betaald is, is je plek gereserveerd. Als je nog vragen hebt dan antwoorden we via de mail of we bellen je op.

 Ik geef me op voor het One Day Retreat

Bedankt voor de inzending!

bottom of page