top of page
Wanneer-begint-de-winter.jpg

zondag 10 december
14.30 - 17.00 uur

Op zondagmiddag 10 december is er een extra lange YIN YOGA les. Deze workshop is gericht op de energie van de winter. 

Ik neem je mee mee op reis naar je jezelf, naar binnen. Door Yin Yoga, Meridiaan Yoga, Meditatie, Adem en Acupressuur zak je steeds dieper in de ontspanning.

Deze hele middag is afgestemd op de energie van de Winter.

 

In de winter overheerst de energie van Water, het is een tijd van heel veel yin. De energie heeft zich terug getrokken in de aarde, het is koud buiten, de zon staat laag, het is nog lang donker. Het is belangrijk dat we in deze donkere periode rust nemen zodat we met voldoende energie aan een nieuwe cyclus kunnen beginnen in de lente.

De natuur doet het ons voor: ze staat stil, ze bewaart haar krachten en doet niets.

 

In onze cultuur zijn we niet meer gewend om ons aan te passen aan het ritme van de natuur. We staan eigenlijk altijd 'aan'. We vinden productiviteit en veel 'doen' belangrijk. We gaan ervan uit dat we energie krijgen van 'doen'. Maar dat is niet altijd zo. We hebben rust nodig. Een herstelperiode. Yin is net zo belangrijk als yang. Want yin en yang zijn samen één, als twee zijden van dezelfde medaille. 

 

De winter is de uitgelezen periode om jezelf terug te trekken, de aandacht naar binnen te richten, te luisteren naar je innerlijke stem en te reflecteren.

In deze workshop laten we ons inspireren door de natuur en brengen we de aandacht diep naar binnen. We maken extra ruimte voor de adem, versterken ons immuunsysteem en brengen meer levensenergie in ons systeem.

 

We gaan op weg naar binnen met  Yin Yoga, Meridiaan Yoga en Meditatie. De yin houdingen zorgen ervoor dat je op een diep niveau ontspant zodat je je kunt afstemmen op je innerlijk weten, je inner guru. 

Praktische informatie

 

 

Datum: zondagmiddag 10 december

Waar: Het YOGALOKAAL

Tijdstip: 14.30 – 17.00 uur

Bijdrage: € 27,50

Je plek is verzekerd nadat je betaling is ontvangen.

De prijs in inclusief thee & iets lekkers, afgestemd op het seizoen.

 

Je plek reserveren kan hier:

bottom of page