Native drums

Yin Yoga, Meditatie
CACAO & Drum

een helende & liefdevolle reis
naar je hart 


op 12 juni van 15.00 - 17.30 uur

Omdat deze helende reis zo fijn is om te geven en zo enthousiast wordt ontvangen gaan we deze workshop voor de 4e keer geven! Samen met Brigitte Ponjee begeleid ik je deze middag op een helende en liefdevolle reis naar je hart.

 

Dit doen we met onder meer Yin Yoga, Meditatie, Cacao en Drum. Dit zorgt ervoor dat je diep in jezelf kunt zakken en verbinding kunt maken met wat er in je leeft.

 

Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika gezien als een heilige plant met helende eigenschappen. Het wordt ook wel ‘food of the Gods’ genoemd. De rauwe, pure cacao bevat stofjes die je helpen om dieper in jezelf te zakken, onder de ruis van je gedachten. Het verzacht het hart en het ontspant de spieren, de gewrichten en het centrale zenuwstelsel. Het vermindert daardoor stress en het verhoogt ons geluksgevoel.

 

Hoe ziet deze middag er uit?

We nemen rustig de tijd om aan te komen en een persoonlijke intentie te zetten. We drinken met aandacht de warme, helende cacao. Daarna kun je je overgeven aan Jacqueline die je begeleid in een serie hart-openende yin yoga houdingen. Brigitte begeleid ons op de drum en met zang waardoor de aandacht nog dieper naar binnen kan gaan. We sluiten af met een liefdevolle hart meditatie. Daarna is er tijd om ervaringen op te schrijven en eventueel te delen.

 

Praktische informatie:

Wanneer: zondag 12 juni

Tijdstip : 15.00 - 17.30 uur

Waar: Lokaal 5, Silvolde

Bijdrage: €35,-

 

Wil je meer lezen over de positieve eigenschappen van cacao kijk dan hier: https://nl.purekakaw.com/pages/health-benefits-effects-cacao