top of page

Yoga & Schrijven

Welke wijsheden

liggen in jou verborgen

Yoga & Schrijven 

Welke wijze woorden liggen er in jou verborgen?
Ga mee op reis naar binnen en ontdek de wijsheid in jezelf
Ontvang dagelijks een korte meditaties en een schrijfopdracht via de app.

Als je meedoet ontvang je dagelijks een ingesproken meditatie en een schrijfopdracht via de app. De meditaties en de schrijfopdrachten gaan je helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen. Je komt dichter bij antwoorden die in jezelf liggen opgeslagen. 

 

Dus ben jij geïnteresseerd in hoe je binnenwereld eruitziet, doe dan mee!

 

De reis begint op r. Op deze avond zetten we een intentie, doen we een meditatie en hebben we de aftrap van de 7-daagse reis naar binnen. Ik deel ook schrijftips en geef ideeën over hoe je het zou kunnen aanpakken.

 

De volgende 7 dagen ontvang je via de app elke dag een korte meditatie en een schrijfopdracht van mij. De tijdsinvestering is ongeveer 20 -25 minuten per dag.


We sluiten zondag 17 januari af met een meditatie/visualisatie en er is een mogelijkheid om ervaringen en inzichten te delen.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Word je enthousiast? Voel je een grote 'ja ik wil dit' in je opkomen? Geef je dan op, het wordt superleuk!

Je bijdrage voor 2 online meetings en 7 meditaties en schrijfopdrachten is maar €19,95.

 

Door yoga en meditatie maakt je ruimte in body & mind. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en wordt het gemakkelijker om te luisteren naar je ware wensen en verlangens.

 

Door creatieve schrijfopdrachten krijg je inzicht in wat er in je leeft. Je komt een flow en soms lijkt het alsof iemand anders het even van je heeft overgenomen als je terug leest wat je hebt opgeschreven.

Alles wat je schrijft is alleen voor jezelf. Je hoeft niets voor te lezen of te delen. Je hebt geen schrijf-ervaring nodig om mee te doen. 


 

bottom of page