top of page
Hoofdmassage

 Access Bars voor een opgeruimd hoofd

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd om Access Bars behandelingen te geven. 
Maar wat is dat nou eigenlijk, Access Bars?

De BARS zijn energiebanen op en in het hoofd. Het zijn 32 punten die tijdens een behandeling zachtjes worden aangeraakt. Hierdoor gaat de energie (weer) stromen en kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. Het ontvangen van een Access Bars behandeling is een grote schoonmaak in je hoofd!

Door de zachte aanraking, kan je lichaam spanning loslaten. Je hoeft er niet over na te denken, je hoeft er ook niets voor te doen. Je mag met open aandacht ervaren wat ervaren wil worden.

De meeste mensen ervaren de behandeling als heel ontspannend. Sommigen zien kleuren of beelden. Soms komen er herinneringen voorbij van lang geleden. Het kan ook zijn dat je in je lichaam een reactie voelt.

Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan vertellen me heel vaak dat ze een heerlijk opgeruimd hoofd hebben - wat een rust! - en dat ze zich minder zorgen maken en minder piekeren. Ook merken ze dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid en migraine.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Ik zit achter je* een raak in een bepaalde volgorde alle punten zachtjes aan. De hele behandeling duur ongeveer een uur.

 

Bijdrage

Access Bars sessie van 1 uur: €60,-

Traject van 3 sessies van 1 uur: € 160,-

* woman only

Heb je belangstelling voor een Access Bars behandeling of wil je meer informatie? Stuur me een mail en ik neem contact met je op: jacqueline@tijdvooryoga.com

bottom of page