top of page
Levfotografie portret-15 klein.jpg

Massage en Access Bars

Naast yoga zijn Energetische Meridiaan Massage,  Access Bars en Cranio Sacraal Therapie op mijn pad gekomen. Dit zijn prachtige lichaamsgerichte methodes die het lichaam helpen ontspannen, herstellen en helen. Net als de yogavormen die ik geef zijn dit zachte, maar krachtige manieren om het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan te spreken en je te verbinden met jezelf.

Levfotografie portret-17 klein.jpg

Energetische Meridaan Massage

Een energetische massage activeert de energiestroom door het lichaam. Dit zorgt voor diepe ontspanning waardoor je na afloop meer rust en ruimte in body & mind ervaart.

Het grote verschil met een 'gewone' massage is dat de meridianen - de energiebanen die door het lichaam lopen - bewust worden meegenomen in de massage.

Levfotografie portret-21 klein_edited_ed

Access Bars

De BARS zijn energiebanen op en in het hoofd. Deze worden tijden een behandeling zachtjes aangeraakt. Hierdoor gaat de energie (weer) stromen en kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Het ontvangen van een Access Bars behandeling is als een grote schoonmaak in je hoofd!

Levfotografie portret-15 klein.jpg

Energetische Alignment Sessie

Tijdens een Energetische Aligment Sessie begeleid ik je met ontspanningsmethoden uit Cranio Sacraal therapie naar een gevoel van rust en kalmte in body & mind. Cranio gebruikt het bindweefsel om blokkades in het systeem op te sporen en behandelen. Ik gebruik een 10-stappen protocol om je naar meer rust en ontspanning te leiden.

bottom of page