top of page
Jacquelinebeeren.jpg

In 2008 was het voor mij tijd om met yoga te beginnen. De hoogste tijd. Ik had toen al tien jaar een eigen bedrijf Beer & Sterk (sterk in tekst en communicatie) en was daar altijd erg druk mee. Werk en vrije tijd liepen voortdurend in elkaar over en ik had altijd tijd te kort. Ik zat constant in mijn hoofd en kon mijn gedachtestroom niet stoppen. Misschien herken je dit wel.  

Van de ene op de andere dag besloot ik te stoppen met rennen en het roer om te gooien: ik begon met een yoga opleiding. De 4-jarige yoga opleiding Amitabha in Deventer was het begin van mijn yogapad. Sindsdien heb ik me steeds verder verdiept in yoga & meditatie. In 2013 heb ik Het Yoga Huis in Doetinchem opgericht, hier heb ik 7 jaar met veel plezier lessen en workshops gegeven en teacher trainingen georganiseerd. In 2023 heb ik me aangesloten bij het Yogalokaal, hier geef ik mijn wekelijkse lessen en workshops.

 

Wil je weten welke opleidingen, workshops en trainingen ik allemaal heb gedaan? Klik dan hier.

Door yoga is mijn leven voor een groot deel veranderd: meer bewustzijn, meer beweging, meer focus, meer rust, meer stilte. Dat wil niet zeggen dat ik altijd 'zen' door het leven ga. Elke dag is een nieuw begin en elke dag leer ik weer wat bij. Maar ik ben nu wel veel beter in staat om gedachten, gevoelens, emoties, gedrag op te merken. En zodra je iets opmerkt kun je besluiten om er iets mee te doen. Of niet. 

Ik merk dat mensen veel in hun hoofd zitten en het lastig vinden om te stoppen met denken. Hun leven speelt zich af in het hoofd: nadenken over het verleden, bezig zijn met de toekomst, zorgen maken. Daarnaast zijn veel mensen moe. Iedereen is druk en veel mensen komen energie te kort.  

Ik wil je graag een slow-down-moment geven. Daarom heb ik me gespecialiseerd in Yin Yoga, Yoga NIdra, Meditatie en Meridaan Yoga. Deze rustige rustige yogastijlen bieden rust en ontspanning. En ook met Access Bars en Energetische (meridiaan) Massage kan ik je ondersteunen op jouw pad. Beide zijn zachte methoden die meer ruimte en inzicht kunnen geven en die net als yin yoga het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

 

Ik vind het heel waardevol om stil te staan bij hoe het met je gaat, om naar je lichaam te leren luisteren. Want op het moment dat je dat kunt, kun je ook betere keuzes voor jezelf maken.

​​

Hoe kan ik jou daar bij helpen?

 

Jacqueline Beeren

bottom of page