top of page
lever detox workshop met yoga, adem en leverapkking (Facebook-omslagfoto).jpg

Lever Detox Workshop | donderdagavond 1 juni
 
De lever is een belangrijk orgaan, het is als een ingenieuze fabriek die 24/7 voor je in de weer is. De lever filtert je bloed, elimineert giftige stoffen en ruimt afvalstoffen op. 
 
Om al die taken goed te kunnen blijven uitvoeren is het een goed idee om je lever te ondersteunen door af en toe een onderhoudskuurtje in te plannen. En de lente is daar het aangewezen seizoen voor.
 
Om je daarbij te helpen organiseren Maaike en Jacqueline een
Lever Detox workshop met Yoga, Adem & Leverpakking op donderdag 1 juni van 19.00 – 21.30 uur in Het Yogalokaal in Doetinchem.
 
Zie deze workshop als een APK voor je lever. We doen yoga- en ademoefeningen die de lever reinigen en ondersteunen. We sluiten af met een gember-kompres, gemaakt van verse gember.
Dit warme kompres leg je op de lever, samen met een heerlijk warme kruik. Daarna ga je ongeveer 20 minuten onder een warme deken liggen en doet de gember haar ontgiftende werk.
We sluiten af met een meditatie.
 
Spreek dit je aan? Geef je dan snel op via Momoyoga. Er zijn maximaal 10 plekken. De investering voor deze workshop is €47,50, dit is inclusief een leverkompres van versgeraspte gember en het gebruik van een kruik en deken. En een kopje gemberthee na afloop. Je hoeft alleen een matje en een grote (bad)handdoek mee te nemen.

Schroom niet contact met ons op te nemen als het bedrag een te hoge drempel voor je vormt om deel te nemen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.
 
Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een betaalverzoek. De inschrijving is definitief als de betaling bij ons binnen is.
De workshop is in Het Yogalokaal Doetinchem.

bottom of page