db704b2081bc07f9638ceeebd654d1c8.jpg

Yin Yoga XL

Een extra lange Yin Yoga les zodat je optimaal kunt ontspannen

​Yin Yoga XL | zondag 9 oktober

Relax & Release

Ervaar de zachte kracht

van yin yoga

 

Tijdens deze YIN XL keren we naar binnen. We stemmen ons af op onszelf en de energie van de Herfst. We openen ons hart en nemen de rust die we zo hard nodig hebben. Doordat we naar binnen keren en ontspannen kunnen we beter voelen wat we nodig hebben. En als je weet wat je nodig hebt kun je je gedrag aanpassen zodat je jezelf kunt geven wat je nodig hebt.

De herfst is het het seizoen waarin de energie zich langzaam terugtrekt in de aarde. We gaan van het seizoen van grote Yang (de zomer) richting het seizoen van de grote Yin (de winter). De herfst is een overgangsperiode, een tijd van verandering, transformatie en kleur bekennen. Daarom is de herfst ook zo'n goede tijd om veranderingen in jouw leven aan te brengen; je deint dan immers mee op de stroom van het leven.

Tijdens de workshop stem je je af op het moment, op wat JIJ verlangt van het leven. En als dat helder is kun je eenvoudiger keuzes maken: wat mag blijven en waarvan neem je afscheid? Waar wil je nog energie in steken en waar heb je helemaal genoeg van?

 

Maak keuzes en wees eerlijk naar jezelf! Hou vast aan wat waardevol voor je is (dat is je gronding) en neem afscheid van wat je niet langer dient. Denk aan bepaald gedrag of overtuigingen die je in de weg zitten of emoties die je niet verder helpen, vriendschappen die je uitputten, spullen in huis die je in de weg staan of eetgewoonten die niet voedend zijn.

Yin Yoga en Meditatie helpen je op je weg naar binnen zodat je je kunt afstemmen op wat er in je leeft.

Doe je mee?

Yin XL | Relax & Release

zondagochtend 9 oktober

tijd: 10.30 - 13.00 uur

lokatie: Silvolde, Lokaal 5

prijs: € 27,50