top of page

Yoga vakantie in Juseu

op een magische stille plek
nog geen nieuwe data, heb je belangstelling? Let me know, dan hou ik je op de hoogte.

Stel je voor: een heel klein Spaans dorpje, gelegen op een rots, aan de voet van de Pyreneeën. Zo ver je kunt kijken zie je bergen, hoor je de stilte, proef je de vrijheid. Dit is het echte leven, het leven zonder ruis, puur en authentiek.

 

In dit mooie landschap staan de authentieke huizen van Juseu Vakantie & Retreat. Elk huis uniek maar allemaal met een waanzinnig uitzicht. Roofvogels zweven boven je hoofd. Je ruikt en proeft de stilte, je komt er thuis.

 

Hoe zou het zijn om hier een paar dagen te blijven? In deze stille omgeving, zonder afleidingen van buitenaf? Hoe zou het zijn om terug te schakelen, even een tandje minder? Even los van alles wat je in het dagelijks leven bezig houdt?

 

Toen ik hier in 2014 voor het eerst kwam, was ik meteen verkocht. Dat was ik eigenlijk al vanaf het moment dat ik het artikel in Happinez las (2013) over deze magische plek in-the-middle-of-knowhere. Daar moet ik heen, dacht ik. Ken je dat zo’n verlangen van binnenuit? Een innerlijk weten, dat je ergens heen moet? 

 

Juseu is in het echt nog mooier dan op papier; de omgeving, de huizen, de mensen. Het is plek waar je helemaal niets hoeft te doen, het nodigt uit om te zijn. Dé perfecte plek dus voor een yoga-retraite! In 2015 zijn we er voor het eerst geweest en 2019 gaan we weer. Ga je mee? 

Globaal Programma

zondag 

Aankomst vanaf 15.00 uur. Welkom met diner en yoga in de avond.  

Maandag t/m vrijdag

We beginnen de dag met een vroege meditatie op de rots met uitzicht op de Pyreneeën en/of stilte-wandeling door de vallei met amandelbomen. Daarna is er ontbijt, gevolgd door een yogales. De middag is vrij te besteden. Afhankelijk van de behoefte bieden we nog een workshop, kun je een energetische massage ondergaan, of gaan we gezamenlijk op stap.  's Avonds wordt er weer heerlijk voor je gekookt en we sluiten de dag af met een rustige yogales.  

Zaterdag

Vroege ochtend yogales, ontbijt en vertrek.

 

De yogalessen die ik geef zijn een mix van wat ik heb geleerd de afgelopen 12 jaar: een combinatie van yin & yang, adem, meditatie, meridianen, acupressuur en energy. In de ochtend zullen de lessen iets actiever zijn dan in de avond. Maar nog steeds voor iedereen te doen, ook al heb je geen of weinig ervaring met yoga. 

Er is voldoende vrije tijd om je helemaal onder te dompelen in het gevoel van 'zijn' en te genieten van het niets doen, het lummelen, het offline zijn en de omgeving. Wil je liever wel iets 'doen' dan zijn er voldoende mogelijkheden voor; zwemmen in het meer in de buurt, wandelen in de bergen of mediteren in een Tibetaans klooster.  

 

Het eten: vers, lokaal en zoveel mogelijk biologisch. Tijdens je hele verblijf wordt er op alle fronten goed voor je gezorgd.

 

 

bottom of page