top of page

Sound of Silence

Een ochtend in stilte met yoga, meditatie, natuur en schrijven 

Sound of Silence | Stilte-ochtend

~ Als je het contact met de innerlijke stilte verliest, verlies je het contact met jezelf. Wanneer je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld. ~ Eckhart Tolle 

Tijdens de stilte-ochtend mag je voor jezelf ontdekken hoe het is om langere tijd stil te zijn. Een dag waar je niets hoeft behalve genieten van een fijne yogales, meditatie, een wandeling door het bos, Yoga Nidra en een afsluitende creatieve schrijfopdracht. Want vanuit stilte en ontspanning komen vaak de mooiste inzichten omhoog borrelen. En door ze op te schrijven kun je er later nog eens op terug vallen. 

 

Tijdens ochtend kun je je helemaal in jezelf terugtrekken, naar de stilte die er altijd al is. En in die stilte kun je je hart horen fluisteren, je komt in contact met je intuïtie, met je innerlijk weten. 

Een paar uur in stilte en in de natuur hebben sowieso al een rustgevende werking op je lichaam. Bovendien vermindert het gevoelens van stress en angst. In Japan hebben ze er zelfs een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel ‘bosbaden’, een ‘duik’ in het groen. Bij droog en warm weer is de yoga buiten, anders binnen. We zijn te gast in de yogastudio van Yoga-ja en we gaan sowieso naar buiten om het bos te verkennen en om ons te verbinden met de stilte van de natuur.

 

De buitenlucht, de yoga en de goede zorgen maken deze dag speciaal en zorgen ervoor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt.  Ben jij er klaar voor? Kosten voor deze ochtend €55.

Heb je interesse of wil me meer weten? Stuur me een mail; jacqueline@tijdvooryoga.com

bottom of page